Het invullen van de locatie van het bouwproject. Hiermee wordt bekeken wat voor bouwregels er gelden voor jouw locatie.
Het aangeven van de werkzaamheden. Deze stap bestaat uit twee pagina’s. Op de eerste pagina bevindt zich een keuzelijst voor alle bouw-, omgevings- en milieuwerkzaamheden. Op de tweede pagina staat een keuzelijst die betrekking heeft op waterwerkzaamheden.
Hier volgen enkele vragen over jouw pand, onder andere of het pand een monument is of niet.
In de vierde en laatste stap wordt de uitkomst gegeven van de vergunningscheck. Je hoeft hier verder niks in te vullen.
Jazeker. Wij kunnen dit hele traject voor jou overnemen. Door jarenlange ervaring weten wij precies welke wegen wij moeten bewandelen. Wat de haken en ogen zijn. Dat scheelt jou natuurlijk ook veel tijd en energie. Mail of bel ons voor meer informatie en de kosten.
Dat verschilt. Maar een eenvoudige aanvraag gaat via de reguliere procedure. Deze heeft een beslistermijn van uiterlijk acht weken. Complexere aanvragen gaan via de uitgebreide procedure. Die heeft een beslistermijn van uiterlijk 26 weken. In deze periode ligt de omgevingsvergunning zes weken ter inzage op het gemeentehuis. Je kunt deze zonder afspraak inzien. Het is afhankelijk van diverse factoren of een aanvraag wordt afgehandeld via de reguliere of uitgebreide procedure. Hiermee spelen aard en omvang en situering een belangrijke rol. Aanvragen die betrekking hebben op een Rijksmonument of een tijdelijke ontheffing vallen altijd onder een uitgebreide procedure. Let op: tegenwoordig verlengt de gemeente Amsterdam de 8 weken met nog eens 6 weken.
Ja, dat is mogelijk. Ons systeem maakt het goed mogelijk om tussen de uitbouwen van jouw buren een aanbouw te plaatsen. Het is zelfs zo dat wanneer de buren een kwalitatief goede uitbouw hebben, wij de gevelbekleding weg kunnen laten. Dat levert jou onder de streep meer netto woonruimte op. Ideaal.
Ja, dat kan. Als jouw woning onderdeel uimaakt van een Vereniging van eigenaren kan het zijn dat je toestemming van de overige leden van de VVE nodig hebt. Als je een rijtjeswoning of een 2-onder-een-kap hebt, betekent dit niet dat er een VVE is. Je kunt alleen eigenaar zijn van de woning en dus alleen beslissen om uit te bouwen.
We zijn natuurlijk niet onpartijdig. Maar, als je kijkt naar de objectieve voordelen en de resultaten, dan is de kwaliteit minimaal gelijk, zo niet beter. Dat heeft met diverse zaken te maken, onder andere met het feit dat de bouw binnen wordt geproduceerd onder perfecte omstandigheden, aangezien er geen hinder van het weer wordt ondervonden. Verder wordt er op een schone en vlakke vloer gewerkt. De bevestiging gaat op dezelfde manier als bij traditionele bouw. Daarom geven wij met een gerust hart de garantie dat kant-en-klare aanbouw van minimaal dezelfde kwaliteit is.
Na het inmeten/uittekenen van de uitbouw wordt het duidelijk of het mogelijk is om de wanden/het plafond strak door te laten lopen. Bij een tussenwoning komen de wanden altijd naar binnen.
Standaard is 10m1 heiwerk in de prijs meegenomen. Standaard zijn er 2 heipalen nodig, afhankelijk van de maatvoering.
Dat is één van de grootste voordelen door met onze kant-en-klare bouwoplossingen te werken, omdat we maar vijf dagen bezig zijn. Wij plaatsen twee meter vanaf de achterwand een tussenwand. Je kunt dus gewoon in je huis blijven en gebruik maken van water en elektriciteit. Ideaal.
65% bij start productie aanbouw in fabriek
10% bij oplevering
Wij bouwen inderdaad zowel traditioneel als prefab aanbouwen. Vraag naar de adviseur welke optie het meest bij je past
Dinsdag: graven (overlast: machine geluiden)
Woensdag: plaatsen (overlast: straat afgesloten)
Donderdag & vrijdag: aansluitingen en afwerking etc. (Overlast: slijpen, hakken en boren)
Geen zorgen. Elke vraag die tijdens het project bij je opkomt kunnen wij beantwoorden. Mocht je vragen hebben die hier niet tussen staan laat het ons dan weten.
Talloze opties: van materiaal tot afmeting
This website uses cookies.